Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Darkmemory/16.rész - Liliom

2012.07.09

 

Sokáig járkáltunk Rose-al,amíg megint ránk nem esteledett. Az erdő ezen az éjszakán félelmetesebb volt,mint tegnap. Egy kis tisztáson húztuk meg magunkat,és tüzet raktunk (igen,mielőtt bármit rosszul tudnátok,Rose gyufát is tart magánál),amit,mint később rájöttünk,nem kellett volna. A tűzre ugyanis felfigyelt valaki,akiről addig még nem tudtunk. Korán elaludtunk én is,és Jane is. Éjjel azonban felkeltem rá,hogy valaki mászkál körülöttünk. Ott állt egy férfi alak,magas,erős testtel,és én nagyon megijedtem,hoghy mit kéne csinálnom. A tűz még égett,megvilágította a testét. Valamit kereshetett. Lassan,nesztelenül felálltam,és felemeltem a botot a földről. Közeledtem felé,de van az a hülye szokásom,hogy ha lopózom valaki mögé,akkor aláfestői zenét adok magamnak,így az alak könnyen észrevett,és egy kezével azzal a mozdulattal,mikor megfordult,hátralökött. A földre zuhantam,tőlem távolabb esett le a bot,amiért oda akartam mászni,de a támadó,akire végülis én akartam támadni,gyorsabb volt,felkapta a botom,és éppen le akart ütni vele,mikor Rose lecsapta hátulról. 

 Az életünkre törni próbáló idegen reggel tért magához,a Nap első sugarai megvilágították szőke haját. 

 - Hogy hívnak,te szerencsétlen? - támadta le Rose.

 - Miért érdekel?

 - Hallod,te gyökér! Ki akartad oltani az életünket,és még te háborodsz fel azon,hogy megkérdezem a neved,csak hogy felkerülhess a halál-listámra? Hát köszi szépen...

 - Te is láttad a Death Note-t???

 - Persze,kedvenc animém ^~^

 - Váá,én is,L-es vagy,vagy Kirás?

 - Elég! - vetettem véget a nagy fanatizmusnak. - Tudom,hogy szeretitek a Deith Niteee...

 - Death Note....-.-"

 - Akkor azt,de te akkor is meg akartál ölni minket tegnap,szval mondd el,mit kerestél ott!

 - Láttam,hogy valaki tüzet gyújtott.Éhes voltam,gondoltam biztos van kajájuk,és megtaláltalak titeket. Minden rendben volt addig,amíg egy hülye dudorászó tyúk nem akart az életemre törni!
 

 - Köszi szépen,a dudorászó tyúk én voltam!

 - Ezer bocsánat,máskor ne akarj megölni!

 - Cöh...nem én próbálok mások cuccaiból kaját kiszedni...

Rose megfogta a karom,és pár méterrel arrébb rángatott.

 - MIÉRT vagy ilyen gonosz vele?

 - Ééééééén???

 - Igen,te!Egyrészt ez a srác egy csöves,azaz itt lakik az erdőben,tehát tudna nekünk segíteni megtalálni azt,amit keresünk,másrészt ne mondd,hogy nem helyes,egy ilyen helyes sráccal nem illik ilyen rondán beszélni!

 - És akkor meg mi vaaan? Úgy beszélek vele,ahogy akarok,akkor is így beszélnék vele,ha egy rondaság lenne...

 - De ő pont hogy nem ronda!

 - De egy paraszt,mert le "Hülye dudorászó tyúk"-ozott!

 - Félrebeszél,ő nagyon rendes ^^

 - Te már csak tudod...

Azért megpróbálok kedves lenni ezzel az uninteligens,degradáló,beképzelt majommal,hátha tényleg tud valamit a barlangról,de behódolni neki nem fogok! Mr. Majom odajött hozzánk.

 - Azért a neveteket megtudhatom?

 - Előbb te,te vagy a "férfi".

 - Lucas.

Rose elém ugrott,és kezet nyújtott Lucasnak. Arra várt,hogy majd megcsókolja neki,de komolyan,ez egyrészt régi módi,másrészt nem hinném,hogy Lucas van annyira művelt,hogy meg is csinálja. És igazam volt! lucas kezet fogott Rose-zal,aki boldogan mondta meg a nevét,mint egy kiskutya. Én azért ennél óvatosabb voltam,mert mi van,ha ez valami bűnöző lélek (Mintha lehetne egy bűnöző szakiskolás lánynál bűnözőbbnek lenni xD),és felhasználja az adataimat?Paranoiás vagyok,de okom van rá. 

 - És benned kit tisztelhetek?

Gyorsan körülnéztem. Nem láttam mást,csak fákat,és bokrokat. Megláttam Rose telóját,ahogy éppen kiesni készült Rose zsebéből. Én valahol elhagytam az enyémet a kollégiumban,pedig az Elfen Lied openingje volt a csengőhangom...megvan!Ez lesz az!

 - Liliom. 

Rose nagyon hülyén nézett rám. Tehát,ember ennyire hülyén még sose nézett,mint ő. Biztosan meg volt róla győződve,hogy a sok sokk miatt,ami eddig ért biztos elfelejtettem még a saját nevemet is. Pediga liliom szép virág...Ránéztem Rose-ra,felvontam a szemöldököm,mintha csak egy ilyen "bajod van vele,ne buktassá' már le!" nézést akartam volna felé intézni,ami tulajdonképpen az is volt. 

 - Szép név egy ilyen csúnya lánynak...

 - Kösz,kedves vagy...

Hogy lehet ilyen szemét?!Keményen egyszer találkoztunk,és máris elkezdd szekálni???!!!Nem akarok egoista lenni,de ha tetszem neki,akkor mondja meg,és ne legyünk már olyanok,mint a gyerekek az oviban!

Na jó,ez tényleg kicsit egoista dolog volt,de akkor is,ne mondja senki,hogy nincs igazam. Szörnyű ez az ember,ször-nyű!!!Hogy fordulna fel ott ahol van,de Rose odavan érte. De sokáig kitartott a Derek iránt érzett szerelme,komolyan...na,ebbe se menjünk bele...

Lényeg,hogy ez a hősnek beállított szőke kis taknyos (Lucas),elment nekünk vadászni valami fonomat. Egy szerencsétlenül elejtett nyúllal tért vissza. A fülénél fogva tette le elénk.

 - Na,vélemény?Nem akarok dicsekedni magammal,de ez nagyon jó fogás,erre születni kell - mondta Lucas.

 - Pfujj... 

 - Liliom,csak ennyit tudsz hozzátenni?

 - Neked igen...ez a nyúl sovány. És azt akarod,hogy nyersen együk meg?

 - Nem,bevisszük a legközelebbi vadászházba.

 - Hogy érted,hogy a legközelebbibe?

 - Ebben a nagy erdőben összesen három faház van. Egy itt a közelben,egy az erdő közepén,és egy valahol rohadtul messze,délkeleten. 

 - Kösz az infót. Na,menjünk kajálni,már éhes vagyok...

Felálltam a földről,és megindultam valamerre. Lucas utánam szólt:

 - Öhm,Liliom...

 - Mit akarsz?

 - A másik irányba...

 - Oh,bocsáss meg...(tapló!!!)

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 62492
Hónap: 464
Nap: 9